Micul Magician – Atelier de magie pentru copii

magician educativ creativ copii magie trucuri joaca strugariu soho studio

Program spectacole NOIEMBRIE 2017:

  • Sambata, 11 noiembrie, ora 11:00
  • Sambata, 18 noiembrie, ora 11:00

Biletele se pot cumpara online de pe Bilete.ro (click aici) sau direct de la locatie in ziua spectacolului.

 

Va invit cu bucurie la spectacolul si altelierul meu de magie pentru copii “Micul Magician” , unde ne vom super distra dar in acelasi timp vom invata si lucruri noi!

Ca intr-o adevarata vraja si cu o bagheta fermecata, cei mici invata trucuri hazlii si formule magice ce vor transforma fanteziile in realitate, pentru ca in lumea povestilor si a jocului totul este posibil.
Toti copiii iubesc magia si dupa fiecare spectacol ma roaga sa ii invat cateva trucuri sau ma intreaba unde pot invata si ei sa faca magie. Asa s-a nascut si ideea unui spectacol si atelier de magie, 2 in 1, pentru ca cei mici sa plece de la spectacol si cu cateva trucuri invatate pe care sa le poata prezenta familiei si prietenilor.

“Micul Magician” este povestea de care au nevoie copiii pentru a intelege si indragi aceasta arta. Aici poate deveni un mic magician printr-un nou atelier educativ si totodata distractiv!

Micul Magician - Atelier de magie pentru copii de Cristina Strecopitov

Atelierul se desfasoara sambata sau duminica la SOHOstudio (Splaiul Unirii 160), un spatiu perfect pentru activitati artistice.

 

Manual de instrucțiuni

 

Micul Magician - Atelier de magie pentru copii de Cristina Strecopitov Micul Magician - Atelier de magie pentru copii de Cristina Strecopitov Micul Magician - Atelier de magie pentru copii de Cristina Strecopitov Micul Magician - Atelier de magie pentru copii de Cristina Strecopitov Micul Magician - Atelier de magie pentru copii de Cristina Strecopitov

magie pentru copii, petreceri copii, evenimente, aniversari, magician